Spring naar inhoud

Geen paniek

Nee hoor, je hebt geen verkeerd adres ingetypt. Het was gewoon tijd, hoog tijd eigenlijk, om het uitzicht van deze blog eens onder handen te nemen. Wat bij deze gebeurd is. Ik ben even zoet geweest met het zoeken naar een look-and-feel die me aanstond. Deze moest clean zijn, helder, zonder al te veel toeters en bellen, en vooral aangenaam om lezen. Ik ga hier en daar nog wel wat aanpassingen doorvoeren, bv. qua lettertype/kleur, navigatie of visuele elementen toevoegen, maar basically zal het dit zijn waar jullie het mee gaan moeten doen. Benieuwd naar jullie reacties.

9 Reacties Post a comment
 1. Mooi! Als je opzet inderdaad clean, helder, zonder al te veel toeters en bellen en vooral aangenaam om lezen is, ben je zeker geslaagd! Verandering van spijs doet eten. Ik heb mijn blog op 1 januari ook in een nieuw jasje gestoken. Het zal snel genoeg wennen. Keep up the good work!

  10 januari 2012
 2. Thanks Mark.

  11 januari 2012
 3. Jelle #

  Heel ok, alleen gebruik ik hoofdzakelijk de rss feed ;-)

  11 januari 2012
 4. kurt bellens #

  Op tijd eens veranderen kan nooit kwaad . Ik zou alleen meer , zoals de Nick Cave foto’s , gaan voor de tastingnote’s naast de foto te zetten . Zo beperk je de lege witruimtes meer en leest het aangenamer .

  Grtz Kurt

  11 januari 2012
 5. Bedankt voor de feedback Kurt.

  11 januari 2012
 6. Blijkbaar hebben veel bloggers beslist om van layout te veranderen ;-)
  Zeker mooi, clean en leesbaar Johan. Die tip van Kurt zou ik zeker ook meenemen.

  11 januari 2012
 7. Hmmm, ik was de eerste denk ik Johan ;-)

  12 januari 2012
 8. I know, vandaar de smiley.

  12 januari 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: