Spring naar inhoud

Old Pulteney 1997 voor ALS – het vervolg

Drie maanden geleden proefde ik de erg lekkere Old Pulteney 1997 voor de ALS-liga. Een deel van de opbrengst van de verkoop ging naar de vzw Alain Verspecht, voorzitter van de liga. Op zaterdag 27 oktober organiseert Een hart voor ALS haar eerste grote benefietavond ten voordele van het wetenschappelijk onderzoek naar ALS. Op de website vind je meer informatie over deze benefiet. De mensen die die zaterdag niet naar Oostende afzakken voor ons Lindores Whiskyfest, kunnen de goede zaak dus nog verder steunen.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: