Spring naar inhoud

Malts of Scotland & Handwritten label Redux

Wereldschokkend is het niet, in de vaart der volkeren is het het vermelden niet waard, maar in het Belgische whiskywereldje zullen toch wel enkele wenkbrauwen worden gefronst. Luc Timmermans heeft immers besloten te stoppen met het importeren van Malts of Scotland én met zijn handwritten label. Dit label heeft op korte tijd een stevige reputatie opgebouwd, een reputatie op basis van stuk voor stuk schitterende bottelingen.
Maar wat nu? Geen Malts of Scotland meer te krijgen in ons land? R.I.P. Handwritten Label? Geef toe, het zou even slikken zijn. Nee hoor, het goede nieuws is dat beide activiteiten vanaf volgende maand in andere en misschien wel even goede handen terecht komen, nl. in deze van Dominiek Bouckaert. Dominiek neemt deeltijds loopbaanonderbreking en maakt van z’n hobby (passie is een beter woord) deels z’n beroep. Ik geeft toe dat de “misschien wel even goede handen” de lat meteen erg hoog legt, maar laat me zeggen dat ik daar het volste vertrouwen in heb.
Dominiek, van harte veel succes met je nieuwe geestrijke activiteiten! En luc, de volgende uitdaging lonkt ongetwijfeld al om de hoek.

One Comment Post a comment
 1. Daan Stroobants #

  Dit nieuws sloeg wel in als en bom. Tijdens de Whisky live Spa nog lang met Luc gepraat over zijn nieuwste aanwinsten.
  Alleen wil ik Luc bedanken voor de schitterende whisky’s die hij op de markt heeft gebracht. Voor mij zaten daar enkele juweeltjes tussen, denk maar aan de Glengoyne, Port Ellen, Bunnahabhain enz.
  Luc het gaat je goed en ik ben er vrijwel zeker van dat de whisky microbe u zeker niet zal loslaten. Gij komt zeker terug in deze wereld, daar ben ik van overtuigd.
  Uiteraard het allerbeste voor Dominiek, ja want die is al evenzeer gepassioneerd door het vocht
  Groetjes

  25 februari 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: