Spring naar inhoud

Genieten

Het is dinsdagavond, zo goed als middernacht. Ik drink Littlemill 1990, Malts of Scotland ‘Clubs 02’ for Fulldram en ik kan een brede glimlach moeilijk onderdrukken. Review? Vergeet het! Misschien morgen, als ik er dan wel zin in heb. Of anders donderdag. Of ook niet. Wie zal het zeggen?

One Comment Post a comment
  1. Gelijk heb je! Overigens, zou ik een sample van je mogen kopen? Ik wil hem graag vergelijken met die andere MoS Littlemill 1990 (bourbon barrel 915). Ik heb begrepen dat er geen flessen meer beschikbaar zijn, right? Jammer.

    30 juni 2010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: