Spring naar inhoud

Internetcafé

Een week zonder internet doet beseffen hoe hooked de moderne mens aan dat spul geworden is (ja, ik ben een moderne mens). Gelukkig hebben ze aan de Belgisch kust ook internetcafés. En het toeval wou dat het internetcafé dat ik donderdagavond frequenteerde over een behoorlijke collectie whisky’s beschikte. Ik koos voor een Littlemill 8y om m’n surfplezier te vergezellen. Ok, ik kon beter kiezen, maar aangezien ik nog nooit een Littlemill geproefd had, was dit de gelegenheid.

 
Littlemill 8y, 43%, OB 2000 – Lowland – 74/100
Begint zwak – score hoop en al rond de zestig – maar na enige tijd wordt ie beter. Zachte, licht stoffige neus met veel granen. Bloesems. Gras? Beetje fruit ook. De lichte smaak is zoet, granig en ook wel een beetje kruidig. Eerder korte maar aangename afdronk op sinaas en graan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: